top of page

ASMR  Techniek

Last van spanningshoofdpijn, migraine of spieren die vastzitten? Kies voor een ASMR hoofdmassage!

Via je hoofd wordt je hele lichaam aangestuurd. Er worden continue signalen uitgewisseld van en naar je hoofd.
Stressvermindering kan letterlijk vanuit het hoofd plaatsvinden. De techniek die ik hiervoor gebruik heet ASMR (Autonomous Sensory Meridian Response).

Via de ASMR techniek worden ontspanningshormonen geactiveerd. Dit gebeurd door middel van bepaalde drukpunten op het hoofd. 
 

Ontspanningshormonen worden geactiveerd in een fase van rust. Denk bijvoorbeeld aan een vakantie. In het dagelijks leven kan het lastig zijn om echt even ontspanning te vinden. Daarmee biedt ASMR een uitkomst!

ASMR helpt tegen angststoornissen, hoofdpijn, depressie en eenzaamheid.

 

Benieuwd of een ASMR iets voor jou is?
Boek dan nu een afspraak.

Even helemaal ontspannen, kies dan voor de silent haircut. Tijdens het knippen staat zachtjes rustgevende muziek op de achtergrond aan. Even een moment voor jezelf om helemaal weg te dromen.

 

Mag je dan niets zeggen?

Natuurlijk wel, vooraf het kapsel rustig doorgesproken en krijg je een heerlijk drankje. Bijvoorbeeld een van de verschillende Tree of tea's. Tijdens het knippen kun je zelf eenvoudig aangeven wat je prettig vindt. Vindt je het fijn om af en toe iets te zeggen? Dat is natuurlijk helemaal goed. Vervolgens weer heerlijk genieten van de rust. Het kan allemaal. Het gaat om een momentje van rust en ontspanning. 

All Videos
Watch Now

Silent Haircut

bottom of page